't Rondeel

Welkom bij Reinaerde Atelier ’t Rondeel

Reinaerde Atelier ’t Rondeel huist in een voormalige stadsboerderij in het centrum van Wijk bij Duurstede. Hier exposeren, verkopen en verhuren wij originele kunst van zogeheten ‘Outsider Art’ kunstenaars.

Outsider Art is een kunstvorm gemaakt door ongeschoolde kunstenaars, die zich buiten de marges van de kunstmarkt bevinden. Zoals mensen met een beperking of met een psychiatrische achtergrond, visionairs en volkskunstenaars. Het werk is erg sprekend.

Reinaerde Atelier 't Rondeel

In onze galerie is schilderkunst, grafiek en keramiek te zien en te koop van outsider kunstenaars uit binnen- en buitenland. Onze eigen collectie kunt u lenen via onze kunstuitleen. Tevens is er een atelier, een werkplaats waar kunstenaars met een beperking, onder professionele begeleiding, hun eigen stijl ontwikkelen.

Wij organiseren nog andere activiteiten. Bekijk hiervoor regelmatig deze website.

Altijd al een origineel kunstwerk willen hebben? Kom dan eens langs en ontdek in de uitgebreide collectie een kunstwerk dat bij u aanspreekt. De collectie wordt regelmatig vernieuwd en uitgebreid.

Reinaerde Atelier ’t Rondeel
Kokkestraatje 35/39
3961 BM Wijk bij Duurstede

Tel: 0343 59 13 43
Internet: www.trondeel.nl
e-mail: AtelierRondeel@reinaerde.nl

 

Volg ons
15-09-2017
Opening Expositie Water en \'t Aquarium
Water is de inspiratiebron voor de kunst die van 23 september te zien is in Outsider Art Galerie ‘t Rondeel en in de haven tegenover ‘De G...   
Lees meer »