't Rondeel

Nieuws


Expositie Ode aan Rob
01-06-2018
Te zien vanaf 3 juni  “Ode aan Rob” Met plezier kondigen wij een nieuwe, bijzondere, solo- expositie aan van Rob Heimel.   Rob is de oudste kunstenaar die bij ons  werkt. Ondanks zijn pensioengerechtigde leeftijd komt hij nog dagelijks met veel plezier schilderen. Zoals Rob zegt; “Ik moet er niet aan denken om het wat rustiger aan te doen, want dan is het gedaan met de pret”. We hebben een keuze gemaakt uit al zijn werk en hiervan een mooie overzichtstentoonstelling samengesteld. Hieronder zijn ook een aantal verkochte topstukken die in bruikleen worde...

Lees meer »


Nieuwe Meesters! tot 20 mei!
19-04-2018

De tentoonstelling ‘Nieuwe Meesters’ in het Outsider Art Museum in de Hermitage in Amsterdam is nog tot 20 mei te zien. Mis het niet!

Er zijn ruim 70 werken zien van 30 hedendaagse, getalenteerde Outsider-kunstenaars waaronder drie kunstenaars van \\\\\\\\\\\\\\\'t Rondeel; Nol Vonk, Marieke Romeijn en Jan Endeveld.
Fotograaf Sander Troelstra heeft alle exposerende kunstenaars vastgelegd in een serie intieme en indringende portretten. Troelstra heeft diverse keren de Zilveren Camera gewonnen en was in 2015 winnaar van de prestigieuze Nationale Portretprijs.