Menu
image description

Crowdfunding studiereis

14 juni 2018

Crowdfunding studiereis

Door de eeuwen zijn kunstenaars van grote invloed geweest op elkaars ontwikkeling. Dat geldt niet alleen voor de reguliere kunstwereld, maar zeker ook voor beoefenaars van outsider art, zoals de kunstenaars van Reinaerde Ateliers de Wijde Doelen en ‘t Rondeel. Daarom willen zij dit najaar, van 17sept t/m/ 21 sept. 2018, een 5 daagse inspiratiereis naar Frankrijk maken. U kunt ze helpen om die droom te verwezenlijken en daarmee hun kunst naar een hoger plan te tillen.

Leren en inspireren

De meeste kunstenaars en begeleiders werken hier al jaren. De wereld van de meeste Reinaerde kunstenaars is klein en beperkt en verloopt behoorlijk gestructureerd. Als kunstenaar wil je ook geïnspireerd blijven en nieuwe invalshoeken vinden want we willen voorkomen dat we vastroesten in vaste patronen en gewoontes.We hopen dat de reis onze kunst een extra impuls geeft zodat we ook de komende jaren mooie dingen kunnen blijven maken.

Tijdens de reis gaan de ‘Outsider’ koks van Eetcafé ZiZo voor ons koken, Hiermee besparen we kosten en doen de medewerkers van ZiZo weer een boel ervaring op.

Helpt u ons bij de realisatie?


Er is wel een kleine ‘maar’. Zo’n studiereis is voor veel van onze kunstenaars alleen mogelijk als deze helemaal is afgestemd op hun behoeften en mogelijkheden. Daar zijn we nu druk mee bezig, maar we gaan kosten maken we niet binnen onze eigen budget kunnen dekken. Daarom zijn we op zoek sponsoren, naar mensen en bedrijven die deze reis willen steunen.

Om deze reis te kunnen bekostigen zijn we Crowdfunding actie gestart op: www.voordekunst.nl

Elke bijdrage is welkom, en iedereen die doneert krijgt een toepasselijke blijk van onze dank. Die varieert van een set kaarten met reproducties van werk uit onze ateliers voor een kleine bijdrage tot een lithografie van een van onze kunstenaars of zelfs een workshop voor een groter gebaar.

Op de website van ‘Voor de Kunst’ is ook het leuke promotiefilmpje te zien wat we hebben gemaakt.

Voor meer informatie over de reis kunt u onze nieuwsbrief lezen en updates kunt u volgen op onze Facebook-pagina.

De beeldentuin van 'la Fabuloserie' in Dicy